Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Περίπτωση κατεργασίας ύδατος
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Γεια ο κυνηγός, το εργοστάσιο νερού 5T/H RO έτρεχε καλά! Τέλεια ποιότητα και άριστη υπηρεσία! Ευχαριστώ πολύ κυνηγός! Θα τοποθετήσω περισσότερη διαταγή στο εγγύς μέλλον σίγουρα!

—— Reid από την Αυστραλία

Έχουμε κάνει επιχειρήσεις με την επιχείρηση Chunke για πολλά χρόνια με το υψηλό απόδοση-κόστος και η φιλική υπηρεσία, ένα τέτοιο τίμιο εργοστάσιο, προϊόν είναι καλή!

—— Edward από τη Νότια Αφρική

Γειά σου κυνηγός, έλαβα το φίλτρο νερού την προηγούμενη εβδομάδα. Φαίνεται ΕΞΟΧΟ!!! Ευχαριστίες!!! Σας ευχαριστούμε ο φίλος μου!!!

—— Joice από την Πολωνία

Είναι πολλές φορές αγοράζει από εδώ. Και δίνοντας πάντα τις επαγγελματικές προτάσεις, με βοηθήστε πολλή στην επιχείρηση! Ευχαριστίες!

—— Fraser από τη Ρωσία

Υψηλή τιμή, καλή ποιότητα και γρήγορα παράδοση.

—— Robert από το UK

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.
Η ομάδα μας
Συγκόλλησης
Εργοστάσιο
Παραγωγή
Παραγωγή
Εργοστάσιο
Εργοστάσιο
Προϊόν τελικό
Παράδοση
Αποθήκη

Η ομάδα μας

Έχουμε 2 μηχανικό σχεδίου, 1 μηχανικός PLC electricaland

Συγκόλλησης

Έχουμε την αυτόματη μηχανή συγκόλλησης και τους υψηλούς ανθρώπους συγκόλλησης εμπειρίας για να κάνουμε υψηλός - ποιότητα, καλή επίδραση συγκόλλησης εμφάνισης.

Εργοστάσιο

Αυτό είναι το εργοστάσιό μας.

Παραγωγή

Παράγουμε.

Παραγωγή

Παράγουμε.

Εργοστάσιο

Αυτό είναι το εργοστάσιό μας.

Εργοστάσιο

Αυτό είναι το εργοστάσιό μας.

Προϊόν τελικό

Πρίν παραδίδουμε, θα εξετάσουμε την ποιότητα.

Παράδοση

Παραδίδουμε τα προϊόντα.

Αποθήκη

Αυτό είναι η αποθήκη εμπορευμάτων μας.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Σαν Chunke χρησιμοποιούμε το γνωστό εμπορικό σήμα, υψηλό - ποιοτικός εξοπλισμός και εργαζόμαστε με μεγάλο πεπειραμένο και έχουμε τους βαθιούς ανθρώπους γνώσης για την παραγωγή.

   

  Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Guangzhou Baiyun, κοντά στον αερολιμένα Baiyun. Το εργοστάσιό μας έχει συνολικό 3000m2 είναι για το εργαστήριο και την αποθήκη εμπορευμάτων.

   

  Το εργαστήριό μας έχει 3 μηχανικούς, 2 ανώτεροι μηχανικοί, 1 διευθυντής εργοστασίων, 5 έμπειρα και μορφωμένα ενώνοντας στενά άνθρωποι, εγκατάσταση 5 και αναθέτοντας προσωπικό, 3 άνθρωποι σπιτιών εμπορευμάτων και 5 εργαζόμενοι.

   

  Στο εργαστήριό μας, έχουμε τις χειρωνακτικές και αυτόματες μηχανές συγκόλλησης, τέμνουσες μηχανές, κάμπτοντας εξοπλισμοί, μηχανές τόρνου,

   

  Το διεθνές τμήμα πωλήσεών μας έχει 1 διευθυντή πωλήσεων, 5 πωλήσεις inernational, 2 τοπικές πωλήσεις.

  Η επιχείρησή μας έχει 1 Gn.Manager και 1 CEO.

   

  Στο εργαστήριο και το γραφείο μας, έχουμε το πιστοποιητικό του ISO και τα πρότυπα 5S. Το Chunke έχει το εσωτερικό σύστημα διαχείρισης ποιοτικού ελέγχου που συσχετίζεται με το ISO.

   

  Η επιχείρησή μας δίνει την υψηλή προσοχή για την Ε&Α, Chunke απονεμήθηκε και υποστηρίχθηκε από την κυβέρνηση της Κίνας για τις επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας.

 • OEM / ODM
   

  Ευπρόσδεκτος ODM και διαταγές cOem! Μπορούμε να παραγάγουμε την προσαρμοσμένη βάση εργοστασίων επεξεργασίας νερού στο requiment του πελάτη. Το Pls στέλνει ευγενικά την έκθεση ποιότητας νερού σας ή σχέδιο σχεδίου, θα κάνουμε τον εξοπλισμό που θέλετε!!!

 • Ε & Α

  CHUNKE είναι έντονο να ακολουθήσει την εξέλιξη της τεχνολογίας. Μια ειδική ομάδα είναι αρμόδια για την έρευνα και την ανάπτυξη. Η ομάδα κοιτάζει μέσα στις νέες λύσεις, τις συνεργασίες και, γενικά, όλες τις δεξιότητες που μπορούν να προσφέρουν την απόδοση για κάθε πρόγραμμα.

   

  CHUNKE είναι σε σταθερή επαφή με τα ερευνητικά κέντρα, τα πανεπιστήμια και τους επιστημονικούς συνεργάτες, και τις χρήσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων της υπαρχουσών γνώσης και των δεξιοτήτων.

   

  Αυτό οδηγεί στην εφαρμογή των νέων τεχνολογιών, που χορηγεί άδεια ή/και που αναπτύσσει τα καινούργια εργαλεία.

   

  Η ιστορία μας είναι πλήρης των λύσεων συνήθειας που λύνουν για τα πραγματικά δύσκολα προβλήματα πελατών. Επομένως, απονεμόμαστε από την κυβέρνηση της Κίνας από την επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Hunter LI

Τηλ.:: +86-18028016899

Φαξ: 86-020-22895083

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)